• Levering binnen 3 werkdagen
  • Duurzaam materiaal
  • Volledig op maat
  • Eigen productie
  • Duurzaam materiaal
  • Volledig op maat

Kerstdozen

Offerte aanvragen

Originele kerstdoos voor jouw zakenpartners

Zet jouw bedrijf op het einde van het jaar in de kijker bij je zakenpartners en relaties met een bijzonder eindejaarsgeschenk. Waarom niet uitpakken met een geschenk in een stijlvolle kerstverpakking op maat? Denk aan wijn of gin in een flesdoos, exclusieve items in een stevige verzenddoos of een cadeaubon in een stijlvol schuifdoosje. Je ziet, de mogelijkheden zijn heel breed.

👉 Ik wil de dozen zien

Geschenkdozen op maat voor jou gemaakt

In onze drukkerij in België maken we alle dozen volledig op maat. Wil je meerdere producten in eenzelfde verzenddoos versturen? Dan zorgen we voor een stevige inlay zodat de producten mooi vast liggen tijdens de verzending. De eindejaardoos kan gecacheerd worden met in offset bedrukte vellen. Kies je eerder voor een gekleurd papier met structuur, dan kan je een extra toets geven met foliedruk. Onze drukexperts denken graag mee om jouw kerstdozen te doen slagen.

Kerstdozen duurzaam geproduceerd

Onze drukkerij is uitgerust met performante drukpersen. Dit wil zeggen dat ze minder energie nodig hebben. Bovendien verbruiken we groene stroom afkomstig van onze zonnepanelen en het windmolenpark in de buurt.  Verder drukken we met eco-vriendelijke drukinkten en gebruiken we FSC-gecertificeerd papier en karton. Kortom, met jouw sjieke kerstverpakking of stoere kerstdoos kan je zeker uitpakken op het einde van het jaar.

Offerte aanvragen

Raak geïnspireerd

Zij kunnen het weten!

"Onze originele en innovatieve producten in een duurzame verpakking, de perfecte match!"